12 Δεκεμβρίου 2011

FIRE RUSSO!




Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να φύγει αυτός ο άνθρωπος από το ΤΝΑ; Να κάνει τον Amazing Red Heavyweight Champion;

Φάνηκε ότι δεν το έχει και στο χθεσινό PPV που έλειπαν ο Hulk Hogan και ο Eric Bischoff και είχε αυτός τον κύριο λόγο για τους αγώνες. Κατάφερε να καταστρέψει το Final Resolution το οποίο είχε αρκετά καλούς αγώνες. Οι μόνοι που τον έσωσαν από τον πλήρης διασυρμό ήταν ο AJ Styles, ο Kurt Angle και o James Storm που ευτυχώς δούλεψε σαν face γιατί αν δούλευε σαν heel θα είχαμε τον ίδιο αποτέλεσμα με το main event, έναν καλό αγώνα με ένα πολύ άσχημο τέλος.

Και δεν λέω για τους αγώνες για τον TV Title και των Tag Team Titles αυτοί οι αγώνες ήταν από την αρχή καμένοι. Αλλα πως κατάφερε να κάνει ασχήμο τον αγώνα του RVD με τον Daniels μόνο αυτός ξέρει, που θα μπορούσε να είναι main event για τον World Title.

Τα ρέστα του όμως τα έδωσε στον αγώνα X-Division, που άμα αυτό ήταν X-Division εγώ είμαι ο πάπας. Είχε τον Austin Aries, ίσως τον καλύτερο perfomer του ΤΝΑ, και το match ήταν πιο βαρετό και από αγώνα Divas στο WWE.

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η Dixie θα το καταλάβει και θα τον διώξει από το ΤΝΑ, αλλά να δούμε πότε θα γίνει αυτό γιατί ήδη οι πωλήσεις των PPV είναι πολύ χαμηλές και όσο το ΤΝΑ κάνει PPV σαν αυτό θα λιγοστεύουν κι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review