12 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελέσματα από το Final Resolution.




Το Final Resolution είχε αρκετά δυνατή κάρτα αγώνων για να γίνει ένα από τα καλύτερα PPV της χρονιάς για το TNA. Όμως το θέαμα των αγώνων ήταν χαμηλότερα από αυτό που περιμέναμε. Αυτό φάνηκε και στις αντιδράσεις από το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φόρα έλειπαν από PPV και ο Hulk Hogan και ο Eric Bischoff. Επίσης νομίζω ότι είναι το μόνο PPV που δεν άλλαξε κανένας τίτλος ενώ ήταν όλοι διεκδικήσιμοι εκτώς του Tag Team των Knockouts.


-To Main event ήταν αρκετά καλό όμως με πολύ άσχημο τέλος. Ο Bobby Roode στη διάρκεια του αγώνα εκμεταλεύτηκε τον τραυματισμό που δημιούργησε ο ίδιος στο γόνατο του AJ Styles. Ο AJ Styles ήταν εξαιρετικός σε όλο τον αγώνα. Ο Roode προηγήθηκε με 2-0 αλλά ο Styles κατάφερε να το κάνει 2-3.


Περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος ο Roode ισοφάρισε σε 3-3 και από και πέρα το χάος, άρχισε να χρονοτριβεί, να μπαινοβγαίνει μέσα-έξω στο ring και δεν έκανε καμία προσπάθεια να πάρει τη νίκη όσο ο AJ τον κυνήγαγε χτυπημένος. Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος και ο Bobby Roode παρέμεινε πρωταθλητής.



-Ο Hardy πήρε τη νίκη και μάζι την ευκαιρία να αγωνιστεί για τον World Title στο Genesis. O αγώνας δεν ήταν καλός με τους Hardy και Jarrett να παλεύουν στα όρια της πόρτας για το ποιος θα βγει έξω. Την Πέμπτη στο Impact ο Jeff ή η Karen θα απολυθεί από το TNA.


-Ο αγώνας της βραδιάς ήταν αυτός του James Storm εναντίον του Kurt Angle. Ήταν ο μόνος αγώνας που στη διάρκεια του δεν φάνηκε ποιος θα κέρδιζε και έτσι έσβησαν το κακό match Που είχαν δώσει στο Impact για τον World Title εκεί που ο Angle ήταν τραυματίας και ο αγώνας τελείωσε μέσα σε ένα λεπτό. Την νίκη τελικά πήρε ο James Storm με την χαρακτηριστική κινησή του Last Call(Superkick).


-Κανένα απολύτως ενδιαφέρον στους υπόλοιπους αγώνες για τίτλους.

Η Tag Team Division δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν πριν δύο χρόνια. Εκεί που πρωταγωνιστούσαν οι Beer Money, οι 3D, οι MCMG ακόμα και οι Generation Me. Οι Crimson και Morgan πήραν εύκολα τη νίκη με ένα Double Chokeslam από τους Devon και Pope.


Ο αγώνας X-Division μου θύμιζε πιο πολύ αγώνα Heavyweight. Για την ιστορία ο Austin Aries κέρδισε τον Kash και κράτησε τη ζώνη.



Ο Television Title είναι παρατημένος εδώ και πολύ καιρό. Ενώ μπορούν να βάλουν παλαιστές όπως ο Anderson και RVD ώστε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, αυτοι επιλέγουν τον Roobie E και Eric Young να κάνουν καραγκιοζιλίκια πάνω στο ring. O Roobie E νίκησε τον Young και κράτησε τη ζώνη.


-Το ΤΝΑ κατάφερε να καταστρέψει και τον αγώνα του RVD με τον Christopher Daniels. Το θέαμα ήταν κατώτερο από αυτο που μας έχουν σινηθίσει οι δύο παλαιστές, με τον RVD να παίρνει τελικά την νίκη με ένα 5 Star Frogsplash.


-Στις Knockouts η Gail Kim νίκησε την Mickie James μετά την παρέμβαση της Madison Rayne.



Αγώνας της βραδίας: James Storm εναντίον Kurt Angle.
Χειρότερος αγώνας: Roobie E εναντίον Eric Young.
Highlights: To Springboard 450° splash του AJ Styles στον Bobby Roode που του έδωσε το προβάδισμα με 2-3 και το αποτυμένο Swanton Bomb του Jeff Hardy από τη κορυφή του cage.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ FINAL RESOLUTION 2011

Main Event
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
30 MIN IRONMAN MATCH
Bobby Roode (C) εναντίον AJ Styles
Τελείωσε ισσοπαλια 3-3. Ο Roode κράτησε τον τίτλο.

TELEVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Ο Robbie E (C) νίκησε τον Eric Young.

WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Οι Matt Morgan και Crimson (C) νίκησαν τους The Pope και Devon.

X-DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Ο Austin Aries (C) νίκησε τον Kid Kash.

KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP MATCH
Η Gail Kim (C) νίκησε την Mickie James

STEEL CAGE MATCH
Ο Jeff Hardy νίκησε τον Jeff Jarrett.

SINGLE MATCH
O James Storm νίκησε τον Kurt Angle.

CHALLENGE MATCH
Ο Rob Van Dam νίκησε τον Christopher Daniels.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review