17 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα από το Impact 16/2/12.


Μπορείτε να δείτε τι έγινε στο προηγούμενο Impact εδώ.

-To Impact ξεκίνησε με τον πρωταθλητή Bobby Roode να κοκορεύεται για την νίκη του στο Against All Odds όμως όχι για πολύ αφού ο Sting βγήκε και ανακοίνωσε πως σε λίγα λεπτά θα αντιμετωπίσει τον Jeff Hardy για τον τίτλο.(Video)

Ο Hardy το πάλεψε σ' έναν ωραίο αγώνα όμως ο επανεμφανίστηκε ο Kurt Angle και βοήθησε τον Roode να νικήσει και να κρατήσει τον τίτλο.(Video)


-Ο τρόπος που νίκησε για ακόμη μία φορά ο Roode δεν άρεσε καθόλου στον Sting ο οποίος ανακοίνωσε αγώνα για να βγει ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου του Bully Ray εναντίον του James Storm.

Στον αγώνα τους ο Bully Ray έβγαλε την μπότα του Storm και με πολλά χτυπήματα στο πόδι του δεν άφησε πολλές επιλογές. Όμως εκείνος μ' ένα Last Call πήρε τη νίκη(Video). Μετά το τέλος του αγώνα ο Bully Ray είχε μία διαμάχη με τον πρωταθλητή του NFL Brandon Jacobs.(Video)


Στο τέλος του Impact ο Sting ανακοίνωσε στον Bobby Roode πως θα αντιμετωπίσει τον James Storm στο Lockdown σε Steel Cage Match. Αυτό δεν του άρεσε καθόλου και χτύπησε άσχημα τον Sting.(Video)

-O Eric Bishoff πανηγύρισε μαζί με τους Gunner, Ric Flair και Chelsea την νίκη του Gunner επί του γιου του Garrett Bishoff.(Video)

-Στην X-Division είχαμε ένα Tag Team Match του Austin Aries και Zema Ion εναντίον Alex Shelley και Shannon Moore, με τον Zema Ion να παίρνει την νίκη για την ομάδα του.(Video)


-Και στις Knockouts νικήτρια στο Knockouts Battle Royal και διεκδικήτρια του τίτλου με περιπετειώδη τρόπο η Madison Rayne.(Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review