13 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα από το Against All Odds.


Το ΤΝΑ μετά από ένα καλό Genesis παρουσίασε ένα πολύ καλό Against All Odds. Είχε θέαμα πολύ καλούς αγώνες και γενικά τα είχε όλα. Σ' αυτό πιστεύω βοήθησε και η απουσία του Vince Russo από τα παρασκήνια. Από το PPV έλειπε και ο Taz(τον αντικατάστησε ο JB) λόγο οικογενειακού θανάτου.


-Στο Main Event ο Booby Roode κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του μετά από κατά λάθος χτύπημα του Sting στο Jeff Hardy με την ζώνη. Στον μισό αγώνα ο διαιτητής ήταν κάτω και όλοι οι διεκδικητές έκανα από δύο pin που θα μπορούσαν να κερδίσουν, αυτό ήταν η μόνη παραφωνία του PPV.


-Ο Garrett Bishcoff παρόλο τη βοήθεια του κοινού και του Hulk Hogan επί δέκα λεπτά έτρωγε ξύλο από τον Gunner και στο τέλος έχασε με pinfall.


-Οι Samoa Joe και Magnus νίκησαν τους Crimson και Matt Morgan και έγιναν νέοι Tag Team Champions σ΄ έναν συμπαθητικό αγώνα.


-Ο AJ Styles και ο Kazarian έδωσαν πολύ καλό αγώνα με το Styles στο τέλος να προτιμάει να χτυπήσει τον Daniels και όχι τον Kaz, έτσι ο δεύτερος πήρε την νίκη.


-Ο Roobie E ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του στο TNA αγωνίστηκε πολύ καλά και με την βοήθεια του Roobie T νίκησε τον Shannon Moore.


-Στην X-Division είχαμε δύο αγώνες ο ένας για τον τίτλο και ο άλλος για να βγει ο νέος διεκδικητής του τίτλου.

Στον αγώνα τίτλου ο Austin Aries και ο Alex Shelley έδειξαν τι σημαίνει X-Division. Ο Aries στο τέλος πήρε την νίκη αφού ο Shelley δεν άντεξε στο "Horns of Aries" και παραιτήθηκε.


Στον άλλο αγώνα είχαμε έναν σοβαρό τραυματισμό του Sorrensen και έτσι ο Zema Ion πήρε την νίκη.


-Και στις Knockouts η Tara πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, η Gail Kim πήρε την νίκη και παρέμεινε πρωταθλήτρια.



Match της βραδίας
Austin Aries vs Alex Shelley

Highlight της βραδίας
To Moonsault του AJ Styles στον Daniles από την μέση των σχοινιών έξω από το ring.

Βαθμολογία
7.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review