11 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα του χθεσινού Impact!(ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)





Η μεγάλη είδηση από το χθεσινό Impact είναι ότι νέος διεκδικητής του τίτλου είναι ο.....
AJ Styles. Ο AJ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στο Turning Point τον Bobby Roode.


-O Roode ξεκινώντας το Impact τόνισε πως δεν μετάνιωσε για την πράξη του την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό έκανε έξαλλο τον James Storm και μπήκε στο ring να χτυπήσει τον Roode αλλά τον σταμάτησαν οι security. Όμως ο Sting ανακοίνωσε για Main Event της βραδίας τον αγώνα James Storm εναντίον του Bobby Roode για τον τίτλο.(VIDEO)



Ο James Storm δεν κατάφερε να νικήσει τον Bobby Roode αντιθέτως έχασε σε τρία λεπτά γιατί δέχτηκε επίθεση στα παρασκήνια από άγνωστο και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Ο AJ Styles εκνευρίστηκε με τις πράξεις του Roode και ζήτησε από τον Sting να τον αντιμετωπίσει στο Turning Point. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Sting δέχτηκε.(VIDEO)


-Στο ντεμπούτο του στους αγώνες για το ΤΝΑ ο Ronnie από το Jersy Shore νίκησε μαζί με τον Eric Young τους Roobie E και Rob Terry.(VIDEO)




-O Jeff Hardy μαζί με τον Mr.Anderson και τον άγνωστο μέχρι την ώρα του αγώνα Abyss(που γύρισε την πλάτη του στους Immortals) νίκησαν τους Jeff Jarrett, Bully Ray και Scott Steiner.(VIDEO)


-O AJ Styles σε έναν πολύ καλό αγώνα νίκησε τον Christopher Daniels με τη βοήθεια του Rob Van Dam.(VIDEO)


-Για την X Division ο Jesse Sorensen κέρδισε τον Zema Ion. Μετά το τέλος του αγώνα ο KId Kash μπήκε και πρότεινε στον Sorensen να αγωνιστούν σε 3 Way Dance εναντίον του Austin Aries.(VIDEO)


-O Garett Bischoff νίκησε με DQ τον Gunner και τώρα έχει δικαίωμα ο Sting να αλλάξει το συμβόλαιο του Eric Bischoff.(VIDEO)


-O Crimson συνέχισε το αήττητο του επικρατώντας του Pope.

-Για τις Knockouts οι Gail Kim και Madison Rayne νίκησαν τις Velvet Sky και Mickie James για τους Knouckouts Tag Team τίτλους.





ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6

1 σχόλιο:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review