10 Νοεμβρίου 2011

9 Years : You Can't See Me !!!!



Πάνε 9 χρόνια που ένας νέος Superstar έκανε το ντεμπούτο του στο WWE με το You Can't See Me. Αυτός ο Superstar είναι ο John Cena. Στην αρχή ο John Cena που δεν είχε εξελιχθεί, ήταν...

ένας μέτριος παλαιστής και απο fans και από επίπεδο πάλης. Όταν εξελίχθηκε όμως έγινε ένας φοβερός Superstar για την εταιρία και είχε το You Can't See Me ως χειρονομία του

Το 2002 στις 27 Ιουνίου ο John Cena εμφανίστηκε στο ring μετά από πρόκληση του Kurt Angle. Μόλις μπήκε στο ring για να μονομαχήσει με τον Kurt Angle τον δυσκόλεψε, έχασε, αλλά απέδειξε ότι μπορούσε να γίνει μόνιμος στο WWE. Video:


Μέχρι σήμερα ο John Cena έχει γίνει 10 φορές WWE Championship και έχει μετατραπεί σε "εμπορικός" παλαιστής.


O John Cena πέρα που φέρνει εκατομμύρια δολάρια στην εταιρία, ο "Marine" έχει γίνει είδωλο για μικρούς και μεγάλους. Πέρα από τους τίτλους τις ταινίες και τα λοιπά, o John Cena έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να παρακολουθήσουν έστω και μια φορά WWE.
Η χειρονομία του "You Can't See Me" έχει περάσει από τα παιδιά στους μεγάλους και από τους μεγαλους σε όλους. Μέχρι και οι αθλητές χρησιμοποιούν αυτήν την χαρακτηριστική χειρονομία του John Cena σε κάθε επιτυχία τους.
Ο Tim Thomas των Phoenix Suns δεν σταματάει να κάνει αυτήν την χειρονομία κάθε φορά που σκοράρει στο γήπεδο του NBA. Το ίδιο πράγμα κάνει και ο DeShawn Stevenson των Washington Wizards όταν βάζει τρίποντα στις αντίπαλες άμυνες.

DeShawn Stevenson You Can't See Me :



Tim Thomas You Can't See ME :


Ο Carl Edwards, Nacar χρησιμοποιεί συνέχεια το You Can't See Me. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε μαζί με τον John Cena την διαφήμιση ξυριστικών Gillete. Video:




Ο αστέρας των Chicago Cubs, Alfonso Soriano είναι κολλητός με τον John Cena εξαιτίας αυτής της χειρονομίας. Ο Cena παρακολούθησε έναν αγώνα των "Cubs" και είδε τον Soriano να πανηγυρίζει με αυτήν την κίνηση που την είχε κολλήσει σε όλους τους συμπαίκτες του.


Ο πανηγυρισμός του Soriano : http://mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20090727&content_id=6092392&vkey=recap&fext=.jsp&c_id=mlb

Αυτή η χειρονομία έχει γίνει τόσο γνωστή που μέχρι και στο ποδόσφαιρο την έχει χρησιμοποιήσει ο Mamelodi Sundowns, Katlego Mphela όταν άνοιξε το σκορ στον αγώνα για την τρίτη θέση στο Confederations Cup 2009 Ισπανία-Νότιος Αφρική 3-2. Ο Νοτιοαφρικανός Mphela σκόραρε και πανηγύρισε με το You Can't See Me. Κανείς δεν ξέρει αν ο Mphela παρακολουθεί WWE και αν είναι fan του John Cena αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο!
Mphela Goal :


O John Cena μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί αυτήν την χειρονομία αλλά έχει αλλάξει λίγο τον χαρακτήρα του με το "Rise Above Hate" και ως προς τον τρόπο πάλης, πράγμα που μπορεί να τον κάνει να αλλάξει και να μην είναι πια εμπορικός δηλαδή να γίνει Heel.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review