1 Φεβρουαρίου 2012

He is back (WWE RAW 30/1/12)

Το Raw αυτής της δευτέρας ήταν ανατρεπτικό με καλά ματς αλλά το κυριότερο και το πιο εντυπωσιακό ήταν η μεγάλη επιστροφή του Undertakerr.Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Αρχίσανε τα πανηγύρια!
Το show άνοιξε με τον John Laurinaitis να έρχεται στο ring και να αρχίζει να μιλάει όμως τον διέκοψε ο Cm Punk μετά τους διέκοψε ο Daniel Bryan και την χαριστική βολή την έδωσε ο Sheamus τελικά τα πράγματα κύλισαν ήρεμα με τον Cm Punk να δίνει το χέρι του στον Bryan
με τον Sheamus να μιλάει για την νίκη του στο Royal Rumble και με τον Laurinaitis να ανακοινώνει το ματς Cm Punk vs Daniel Bryan Champion vs Champion match.< Τουλάχιστον κράτησε περρισότερο από τον Drew!
O Brodus Clay καθάρισε τον Reks πολύ εύκολα σε ένα πολύ γρήγορο ματς!

Ξανά η Beth!
H Beth Phoenix κέρδισε την Eve με τον τρόπο που βλέπουμε στην φωτογραφία και έτσι παρέμεινε champion αλλά τα βάσανα της Eve δεν τελείωσαν εκεί αφού ο Kane πήγε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αλλά τον σταμάτησε ο John Cena πετώντας του τα σκαλιά!
This is Kofi!!
O Kofi Kingston κέρδισε τον Μiz με τον R Truth να διασκεδάζει με μια ακόμα αποτυχία του Μiz!

Rkoooo by Orton!
O Randy Orton κέρδισε με τον γνωστό τρόπο τον Ziggler δηλαδή με ένα Rko και θα αντιμετωπίσει τον Barett στo Smackdown την Παρασκευή!
Ποιος είναι ο best in the world?
Στο Champion vs Champion ματς είχαμε έναν υπέροχο αγώνα από τον Cm Punk και τον Daniel Bryan αλλά με τον Jericho να είναι ο πρωταγωνιστής αφού χάρισε την νίκη στον Bryan με dq και έκανε και ένα codebreaker στον Cm Punk!
He is Back!
Ο Undertaker γυρίζει το θέμα είναι αν θα γυρίσει για ένα ακόμα ματς με τον HHH από ότι φάνηκε είναι πολύ πιθανό ο Triple H γύρισε στο Raw για να τα ψάλει στον Laurinaitis αλλά δεν περίμενε ότι θα τον περιμένει o Taker και τώρα θα έχουμε άλλον έναν επικό αγώνα στην wm 28 θα το δούμε στα επόμενα Raw!

Τελικά αποτελέσματα WWE RAW Supershow 30/1/12
Brodys Clay def Tyler Recks
Kofi Kingston Def Miz
Beth Phoenix Def Eve
Randy orton def Dolph Ziggler
Daniel Bryan def Cm Punk (DQ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review