9 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα από το Genesis.


Με εξαιρετικό τρόπο άνοιξε το TNA το 2012. Το Genesis είχε αρκετά κάλους και εντυπωσιακούς αγώνες αλλά θα μας άφησε μια πικρή γεύση. Επίσης πολύ δυνατό ήταν το κοινό που βοήθησε στο να γίνει ακόμα καλύτερο το PPV. Το TNA πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα των αγώνων γιατί όσο καλός και αν είναι ένας αγώνας, αν το τέλος δεν είναι ωραίο τότε υπάρχει μια δυσαρέσκεια στον θεατή.



-Αυτό έγινε στο Main Event του Genesis. Ο αγώνας του Bobby Roode με τον Jeff Hardy ήταν αρκετά καλός για 15-20 λεπτά, αλλά μετά άρχισε τα "τρελά" του ο Roode. Προσπάθησε να βγάλει τον εαυτό του DQ ή να λήξει τον αγώνα σε Count-Out ώστε παρόλο την ήττα του να κρατήσει τη ζώνη. Πράγμα που κατάφερε τελικά χτυπώντας τον διαιτητή. Ο Hardy δείχνει να έχει επιστέψει για τα καλά και το σίγουρο είναι ότι έχει ξανακερδίσει το κόσμο.


-Κατώτερο τον αναμενόμενων ήταν ο αγώνας του Kurt Angle με τον James Storm. Ο Angle πήρε τη νίκη χρησιμοποιώντας τον διαιτητή σαν ασπίδα και χτυπώντας τον Storm κάτω από τη μέση. Το μόνο που άξιζε από τον αγώνα ήταν το Moonsault του Angle από την κορυφή των σχοινιών.


-Αντίθετα ο Abyss και ο Bully Ray μας έδωσαν αυτό που περιμέναμε, έναν πόλυ σκληρό αγώνα που όμοιο του δεν νομίζω να δούμε μέσα στο 2012. Μετά από δυνατά χτυπήματα με διάφορα αντικείμενα, μπλεξίματα με συρματοπλέγματα και 10-15 συνεχόμενα χτυπήματα με ξύλο ο Abyss άντεξε και μ' ένα Black Hole Slam νίκησε τον Bully Ray.


-Ο Devon φαίνεται πως κέρδισε πίσω τους γιούς του αφού μετά την νίκη του επί του Pope, οι γιοί του μπήκαν στο ring και τον αγκάλιασαν.


-Ότι δεν κατάφερε στο Impact της Πέμπτης ο Gunner το κατάφερε στο Genesis, πήρε τη νίκη και τραυμάτισε τον RVD σοβαρά, αποχωρώντας έτσι με φορείο.


-Πολύ καλός ήταν ο αγώνας για τον X-Division Title με τον Austin Aries τελικά να κρατάει την ζώνη. Ο Ion απέκλεισε πρώτα τον Kid Kash και μετά ο Sorrensen απέκλεισε τον Ion, όμως ο Ion του κόστισε την νίκη. Αυτός ο αγώνας άνοιξε το PPV και ζέστανε αρκετά το κοινό με τις γνωστές κινήσεις των X-Division παλαιστών εντός και εκτός ring.


-Οι Crimson και Morgan κράτησαν εύκολα τις ζώνες τους νικώντας τους Samoa Joe και Magnus.


-Στις Knockouts η Gail Kim κράτησε τη ζώνη της αφου νίκησε με DQ την Mickie James.


-Στους θεατές βρέθηκε και ο γνωστός ράπερ Rick Ross.


1 σχόλιο:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review