3 Δεκεμβρίου 2011

WWE News



"WWE Network"
Την πρώτη Φερουαρίου του 12 θα ανοίξει επιτελούς ένα κανάλι του WWE μέσα στο YouTube. Θα είναι ενημερωτικό για τα διάφορα WWE νέα και θα έχει συνδυαστεί με το γνήσιο και τηλεοπτικό κανάλι WWE Network.
Επίσης είχε ανοίξει ένα site του WWE εκεί που μπορούσαν οι θεατές να γραφτούν ελεύθερα, που δεν θα έχουν δυνατότητα με το κανάλι αλλά δυστυχώς αφαιρέθηκε το site γιατί παραβίασε τους νόμους της αγοράς των ΗΠΑ.


"Kharma vs Trish"
Σε μια συνέντευξη που έγινε στην diva Trish Stratus, αποκαλύφθηκαν ενδιαφέρων θελήσης. Η Trish Stratus αποκάλυψε την αντίπαλο που θα την επιστρέψει ξανά στα σενάρια και στα rings. Η diva που θα την επαναφέρει ξανά στα rings είναι η... Kharma. Η εγκυμονούσα Kharma η οποία θα γυρίσει ξανά την άνοιξη του 2012 και θα επαναφέρει την Trish. Kharma Bio


"Cena Attire"
O Cena στην περιοδεία του WWE στην Ιαπωνία ο Cena εμφανίστηκε με μια διαφορετική εμφάνιση! Φορούσε ένα... κόκκινο ζέβρε παντελόνι και ένα γκρι μπουφάν λαμέ. Είχαμε καιρό να τον δούμε με εντελώς διαφορετική εμφάνιση.
Επίσης ο Funaki ήρθε προσωρινά για να κάνει τον διαιτητή σε divas match. Στον χώρο εκεί βρέθηκαν οι A-Train και άλλοι διάφοροι παλαιστές της Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review