3 Δεκεμβρίου 2011

NXT 30/11/11




O Derrick Bateman έφερε στο NXT την μητέρα του, για να γνωρίσει την μέλλουσα γυναίκα του την Maxine. Το κακό είναι ομως ότι μετά την νικη του Bateman, όταν κάλεσε να μπει η συζηγός του μέσα...δεν εμφανίστηκε εφόσον πήγε με τo πρώην αγόρι της! Εντωμεταξύ0 Derrick Bateman διεκδίκησε και νίκησε ενα ματς στο SmackDown νικώντας ένα ματς εναντίων με τους άλλους δυο rookies Titus O' Neil & Darren Young σε Triple Threat Match που νικητή είχαμε τον Darrick Bateman. Επίσης πριν το ματς ένα Backstage έγινε γνωρίζοντας η σύζυγος του νικητή την μητέρα του , που η μητέρα απείλησε την Maxine ότι αν στεναχωρήσει τον γιο της , θα... βρεθεί κάτω.

Έγινε ένα ματς εναντίων τους Tyler Recks και Percy Watson που μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε εχθρικό και δυναμικό. Επίσης με την είσοδο του Percy Watson ο Tyler Recks έκανε κάπως σαν να τον υποτίμαγε και για αυτό βρήκε τον μπελά του! Νικητής βγήκε τελικά ο Percy Watson.


Επίσης οι Trent Barreta & Yoshi Tatsu έπαιξαν ένα ματς εναντίων των Tyson Kid & Johny Curtis. Νικητές αποδείχθηκαν οι Tyson Kid & Johny Curtis αν και το ματς ήταν κάπως ισοδύναμο.


Επίσης έγινε και ένα ματς με την Maxine εναντίων της Alicia Fox. Νικήτρια βγήκε η Alicia Fox που όλο ανεβαίνει με τις νίκες της!

NXT Episode Part 1
NXT Episode Part 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review