25 Νοεμβρίου 2011

Undertaker 19-0 Streak Wrestlemania ''Η πορεία προς την δόξα''!

Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν από τους μεγαλύτερους wrestlers του WWE.Ο Undertaker ανήκει στο top 5 τον καλύτερον wrestlers που έχουν περάσει από το WWE και επίσης έχει ένα ανίκητο ρεκόρ στην Wrestlemania 19 νίκες και 0 ήττες 19-0!!Σήμερα θα θυμηθούμε όλα τα ματς του Undertaker σε Wrestlemania!

Wrestlemania VII
Untertaker vs Jimmi ''Superfly'' Snuka
R.I.P Snuka 1-0
Όλοι θα το θυμόμαστε το πρώτο ματς του Undertaker σε Wrestlemania με τον Undertaker μαζί με τον Paul Bearer τότε,να κερδίζει με ένα tombstone τον Snuka και έτσι να αρχίζει η μεγάλη πορεία του Undertaker και το 19-0 που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα ας απολαύσουμε μαζί αυτό το ματς Video.

Wrestlemania VIII
Undertaker vs Jake ''The Snake'' Roberts
R.I.P Snake 2-0

Ο Undertaker αφού πέρασε τον Snuka πέρασε επιτυχώς και τον Snake ο Snake προσπάθησε να επιτεθεί στον Paul Bearer έξω από το ring και ο Undertaker τον καθάρισε με ένα Tombstone και είχε κάνει το 2-0 ας δούμε και αυτό το ματς(Video).

Wrestlemania IX
Undertaker vs Giant Gonzales
R.I.P Giant Gonzales 3-0

Ένα από τα χειρότερα ματς του Undertaker(μην σας πω το χειρότερο)απέναντι στον Giant Gonzales με τον Undertaker να φεύγει με φορείο αλλά τελικά να γυρίζει στο ring και να κερδίζει το ματς και να φτάνει στο 3-0 ας παρακολουθήσουμε και αυτό το ματς παρόλο που είναι κακό(Video).

Wrestlemania XI
Undertaker vs King Kong Bundy
R.I.P Bundy 4-0
Στην πρώτη εμφάνιση σε wrestlemania του Undertaker με μοβ μπότες και γάντια και χωρίς τον Paul Bearer δίπλα του ο Undertaker συνέχισε το σερί του και έκανε το 4-0 ας δούμε το ματς με τον Undertaker να νικάει σχετικά εύκολα(Video).

Wrestlemania XII
Undertaker vs Diesel
R.I.P Diesel 5-0
O Γνωστός σε όλους μας Diesel(Kevin Nash)είχε αντιμετωπίσει τον Undertaker στην wrestlemania σε ένα πολύ καλό ματς με τον Diesel να χάνει αφού δέχτηκε πρώτα chokeslam και μετά tombstone ας παρακολουθήσουμε το ματς(Video).

Wrestlemania XIII
Undertaker vs Sycho Sid
R.I.P Sycho Sid 6-0
Σε ένα πολύ ωραίο ματς ο Undertaker κέρδισε τον Sycho Sid αφού έκανε ένα chokeslam και αποτελείωσε τον Sycho με ένα tombstone και ακολούθησε το pinfall και το streak συνεχίζεται 6-0!Aς δούμε το ματς μαζί Part 1 Part 2 Part 3!

Wrestlemania XIV
Undertaker vs Kane
R.I.P Kane 7-0

Σε ένα από τα καλύτερα ματς του Undertaker σε wrestlemania και το καλύτερο μέχρι το 6-0 o Undertaker κέρδισε τον αδερφό του Kane στην πιο δύσκολη νίκη του Undertaker από όλες της Wrestlemania που είχε κερδίσει τότε με τον Kane και τον Taker να δίνουν ένα επικό ματς με νικητή τον Dead Men 7-0.Δείτε αυτό το υπέροχο ματς Part 1 Part 2.

Wrestlemania XV
Undertaker vs The Big Boss Man
R.I.P Big Boss 8-0

Στο πρώτο Hell in a Cell ματς του Undertaker σε Wrestlemania είχε τελικό αποτέλεσμα μία μεγάλη νίκη με τον Undertaker στο τέλος του ματς να κρεμάει από το κλουβί τον Big Boss και να τον δείχνει ότι είναι ασταμάτητος αφού έχουμε φτάσει στο 8-0 για να δούμε το ματς Part 1 Part 2.

Wrestlemania XVII
Undertaker vs Triple H
R.I.P HHH 9-0
Από εδώ και πέρα όλα τα ματς του Undertaker σε Wrestlemania είναι υπέροχα ένα από αυτά ήταν το ματς του Taker με τον Triple H σε ένα μεγάλο ματς με τον Undertaker να είναι για πρώτη φορά με μηχανή σε Wrestlemania και να κερδίζει τον Triple H και έτσι να έρχεται το 9-0 ποιος θα μπορούσε να τον σταματήσει?Δείτε το ματς παρακάτωPart 2 Part 1!

Wrestlemania XVIII
Undertaker vs Ric Flair
R.I.P Nature Boy 10-0
Σε ένα από τα καλύτερα ματς του Undertaker σε Wrestlemania ο Taker πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ric Flair με μεγάλη δυσκολία και έκανε το 10-0 έτσι ο Undertaker συνέχισε αυτό το μεγάλο streak για να θυμηθούμε το ματς Part 1 Part 2.

Wrestlemania 19
Undertaker vs Big Show and A-Train
R.I.P Show and Train
11-0


Στο πρώτο Handicap Match του Undertaker σε Wrestlemania ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Taker παρόλα αυτά όμως κέρδισε άξια στο τέλος και πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Big Show και στον A-Train ας θυμηθούμε το ματς μαζί Part 1 Part 2.

Wrestlemania 20
Undertaker vs Kane
R.I.P Kane
12-0Στην wrestlemania 20 o Undertaker που είχε φτάσει το 10-0 αντιμετώπισε ξανά τον αδερφό του Kane με έναν Kane χωρίς μάσκα αυτήν την φορά το ματς ήταν καταπληκτικό τα 2 αδέρφια έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα με τελικό νικητή τον Undertaker και με το 11-0 να είναι γεγονός για να δούμε αυτό το καταπληκτικό ματς (Video).

Wrestlemania 21
Undertaker vs Randy Orton
R.I.P The Viper 13-0

Ένα ακόμα μεγάλο ματς έπαιξε ο Undertaker στην Wrestlemania 21 εναντίον του Randy Orton ο Taker εκτός από τον Randy είχε να αντιμετωπίσει και τον πατέρα του Randy Orton αλλά και πάλι ο Undertaker γύρισε την προσπάθεια του Randy Orton να του κάνει tombstone σε δικό του Tombstone και έτσι κέρδισε και αυτόν τον αγώνα 12-0 UNDERTAKER IS LEGENDARY!!!!!Να παρακολουθήσουμε το ματς Part 1 Part 2 Part 3.

Wrestlemania 22
Undertaker vs Mark Henry
R.I.P Henry 14-0


Ο Undertaker στην Wrestlemania 22 αντιμετώπισε τον Mark Henry σε ένα Casket Match το ματς δεν ήταν και πολύ καλό παρόλα αυτά ο Undertaker κατάφερε να κερδίσει τον Mark Henry και έτσι ήρθε και το 13-0 όλοι πια είχανε πιστοί ότι ο Undertaker δεν μπορεί να ηττηθεί σε wrestlemania.Ελάτε να δούμε μαζί το ματς(VIDEO)!

Wrestlemania 23
Undertaker vs Batista
R.I.P The animal 15-0


Ένα υπέροχο ματς έδωσε ο Undertaker εναντίον του Batista για την ζώνη World Heavyweight Champion με τον Undertaker να βγαίνει νικητής με ένα tombstone και να ανεβάζει το σκορ στο 14-0,ας δούμε και αυτό το ματς Part 1 Part 2.

Wrestlemania 24
Undertaker vs Edge
R.I.P Edge
16-0

Ένα απίστευτο ματς ανάμεσα στον Undertaker και τον Edge με έναν πολύ μεγάλο νικητή τον Dead Men σε ένα από τα καλύτερα ματς του Undertaker σε wrestlemania με τον Undertaker να κερδίζει με Hells Gate τον Edge ας δούμε αυτό το epic ματς Highlights.

Wrestlemania 25
Undertaker vs Shawn Michaels
R.I.P HBK 17-0

Το θεωρώ το καλύτερο ματς του Undertaker στην Wrestlemania με τον HBK να έρχεται στο ring σαν λευκός άγγελος και να φτάνει πολύ κοντά στην νίκη αλλά ο Undertaker να κρατάει το Streak με αποφασιστικότητα και με πολύ γρήγορες κινήσεις πολλά finishers αλλά με τον Undertaker να αποτελειώνει το ματς με tombstone αυτό το εκπληκτικό,θαυμάσιο ματς Video.

Wrestlemania 26
Undertaker vs Shawn Michaels
R.I.P HBK 18-0

Στην Wrestlemania 26 o HBK πήρε rematch απέναντι στον Undertaker σε ένα Streak vs Career ματς με τον Undertaker να μην δείχνει έλεος ούτε εδώ κερδίζοντας με ένα εκπληκτικό tombstone αυτήν την Wrestlemania θα την θυμόμαστε πάντα σαν το τελευταίο ματς του Shawn Michaels στο WWE δείτε αυτό το ματς και δείξτε και σεβασμό σε αυτούς τους 2 Legends Video.

Wrestlemania 27
Undertaker vs Triple H
R.I.P HHH 19-0

O Undertaker γύρισε μαζί με τον Triple H στο Raw η συνάντηση ήταν μοιρέα αφού ο HHH ήθελε να εκδικηθεί την ήττα του φίλου του Shawn Michaels και πράγματι ο Triple H έφτασε πιο κοντά από όλους τους superstars στο να σπάσει το Streak αλλά για άλλη μια φορά ο Undertaker έκανε το θαύμα του κερδίζοντας με Hells Gate σχεδόν λιπόθυμος μετά το τέλος του ματς αποχώρησε με φορείο για να δούμε και αυτό το ματς Video.

Wrestlemania 28
Undertaker vs ???
R.I.P? ??? 20-0??


Wrestlemania 28 ακόμα δεν ξέρουμε τον αντίπαλο του Undertaker και καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα αγωνιστεί ο Undertaker στην 28 ελπίζουμε να αγωνιστεί και να συνεχιστεί το Streak αλλά και να ηττηθεί ο Undertaker όποιος σταματήσει να δείχνει σεβασμό σε αυτόν δεν είναι σοβαρός wrestling fan και ποτέ δεν ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review