25 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα Impact 24/11/11. (ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)



Το χάος επικράτησε στο χθεσινό Impact. Οι security μέσα στο ring κόντεψαν να είναι περισσότεροι και από τους θεατές. Ο λόγος ήταν η κόντρα της ομάδα του James Storm (AJ Styles, Jeff Hardy, Rob Van Dam και Mr. Anderson) με την ομάδα του Kurt Angle (Bobby Roode, Jeff Jarrett, Bully Ray και Christopher Daniels).(VIDEO 1, VIDEO 2).

-Η κόντρα αυτή μας οδήγησε στο main event της βραδιάς εκεί που η ομάδα Storm αγωνίστηκε εναντίον της ομάδας Angle σ' ένα Eight-Man Elimination Match. Ο AJ Styles πήρε τη νίκη για την ομάδα του όμως μετά δέχτηκε επίθεση από τον αντιπαλό του στο Final Resolution Bobby Roode. (VIDEO)

-Οι νέοι World Tag Team Champions Crimson και Matt Morgan νίκησαν πολύ εύκολα τους πρώην πρωταθλητές Mexican America. (VIDEO)

-Οι Knockouts αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε "Thanksgiving Thong Thunder" match. Παρόλο ότι ήταν ένα βαρετό match τα μάτια μας δεν ξεκόλλησαν από την οθόνη και αυτό γιατί οι Knockouts αγωνίστηκαν φορώντας μόνο τα εσωρουχά τους. (VIDEO)

-Ο Television Champion Roobie E αντιμετώπισε τον Eric Young σε turkey match με τον ηττημένο να πρέπει να φορέσει μια στολή γαλοπούλας. Ο Eric Young νίκησε τον Roobie E αλλά την στολή φόρεσε ο Rob Terry. (VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST SHOW ΤΟΥ IMPACT ΕΔΩ.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

World Tag Team Titles
Οι Matt Morgan και Crimson (C) κέρδισαν τους Mexican America

Knockouts "Thanksgiving Thong Thunder" match
H Velvet Sky, η Tara και η Ms. Teschmacher κέρδισαν τις Winter, Madison Rayne και Angelina Love.

turkey match
Ο Eric Young νίκησε τον Roobie E.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review